Nieuws

Madrid Maersk vessel visit

Op 23 augustus 2017 had Port of Antwerp de eer om voor het eerst het imposante containerschip Madrid Maersk te ontvangen. Het schip werd in Zuid-Korea vervaardigd, en vaart met een lengte van 399 meter onder Deense Vlag de internationale wateren af. Op de trip van Tianjin naar Antwerpen in April 2016, brak de Madrid Maersk het record als grootste schip dat hier ooit aanmeerde. Aan boord is plaats voor liefst 20.568 TEU, 1000 reefer plugs en 28 bemanningsleden.

De Madrid Maersk maakt deel uit van de Maersk Triple E serie, waarin de drie E’s staan voor Economy Scale, Energy Efficiency en Environment. Waarden waar Lancaster Logistics zich graag mee achter schaart.

Samen met partner Safmarine kregen enkele medewerkers van ons team en enkele van onze strategische partners de uitzonderlijke kans om een bezoek te brengen aan deze zeereus. De internationale crew gaf ons een volledige rondleiding, van de machinekamer tot aan de brug. Ook de kapitein nam uitgebreid de tijd om ons een woordje uitleg te geven over de imposante Madrid Maersk. Een onvergetelijke ervaring die zowel ons als onze partners meer inzichten gaf in de belading van onze transporten.

Nieuwsberichten

Meer informatie nodig?

Contacteer ons