Achter de schermen van Remant

Nieuwsberichten

26.11.18
Lancaster Logistics - Nieuws
In het kader van de recente acquisitie van Lancaster bvba en oprichting van Lancaster Logistics nv binnen de Remant Groep, kondigen wij u met gepaste trots het nieuwe logo aan van Lancaster Logistics met bijhorende website lancaster.remant.be.
Lees meer
26.10.18
Lancaster Logistics - Nieuws
Kort nadat Lancaster de Remant Groep vervoegde onder naam van Lancaster Logistics, verhuisde het hele team van Zandhoven naar Antwerpen om daar verder hun toekomst samen uit te bouwen onder één dak.
Lees meer
26.10.18
Lancaster Logistics - Nieuws
Enkele van onze strategische partners en medewerkers kregen de uitzonderlijke kans om een bezoek te brengen aan de Madrid Maersk, een indrukwekkend containerschip met aan boord plaats voor maar liefst 20.568 TEU, 1000 reefer plugs en 28 bemanningsleden.
Lees meer
19.02.21
Remant - Nieuws
Remant verwelkomt Diego Barriga om samen met Steve Alaerts Foodcareplus en Lancaster Logistics aan te sturen.
Lees meer
02.06.20
Remant - Nieuws
Remant biedt haar klanten van de verschillende business units ondersteuning bij Project Logistiek en Speciaal Transport. Dankzij jarenlange ervaring in complexe leveringen qua gewicht, omvang, traject, moeilijk bereikbare bestemmingen ... kunnen we onze klanten hier volledig in ontzorgen.
Lees meer
19.03.20
Remant - Nieuws
Naar aanleiding van de beslissingen die onze regering heeft genomen omtrent het Coronavirus/COVID-19 en ieders verantwoordelijkheid, hebben we besloten om onze manier van werken tijdelijk aan te passen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te perken.
Lees meer
05.03.20
Remant - Nieuws
We zetten graag enkele van onze collega's in het zonnetje naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. Eveline Quintelier, Receptioniste en Annick Pauwels, Transport Architect zijn slechts twee van de vrouwelijke krachten die dagelijks hun schouders zetten onder het succes van Remant.
Lees meer
05.03.20
Remant - Nieuws
Door de impact van onze reizen te compenseren, geeft Remant gezinnen in ontwikkelingslanden toegang tot energiebesparende oplossingen, hernieuwbare energiebronnen en belangrijker nog: een betere toekomst, dankzij een sociaal economisch en duurzaam ontwikkelingsproject.
Lees meer
28.11.19
Remant - Nieuws
In our daily and professional lives we all strive for a more sustainable world and so does the shipping industry.
Lees meer
Aan het laden