Snelheid en flexibiliteit

  Als het gaat over cold chain is time management cruciaal. We begrijpen de nood aan een snelle en persoonlijke aanpak voor uw perishables transport naar en van Afrika. Door in te spelen op de digitalisering van de logistieke keten en door het aanduiden van één contact per klant verzekeren wij een snelle opvolging binnen het kortst mogelijke time frame. Daarbij zijn we constant op zoek naar flexibele en op maat gemaakte transportoplossingen voor uw transport.

  In een omgeving waar e-business steeds belangrijker wordt, analyseren we continu alle laatste trends en veranderingen in de markt om ervoor te zorgen dat onze systemen vandaag werken op basis van de noden van morgen.

  Interesse? Zin in een samenwerking?

  Contacteer ons!

  Knowhow van lokale context en reglementering

  Lokale Afrikaanse regulering en administratie zijn vaak moeilijk te doorgronden, en zijn bovendien bijzonder gecompliceerd als het aankomt op het transport van perishables. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze nichemarkt en sterke lange termijnrelaties met onze lokale partners staan wij u bij in de behandeling van dit vaak complexe transport.

  Lees meer

  Persoonlijke aanpak

  Binnen het team van Lancaster Logistics voorzien we voor elke klant één vaste contactpersoon, die al uw dossiers van A tot Z beheert. Zo verzekeren we een nauwkeurige follow-up van uw goederen, die we continu monitoren zodat ze onder optimale condities hun eindbestemming bereiken.

  Lees meer