Knowhow van lokale context en reglementering

Afrika is een continent met unieke karakteristieken. Hoewel er nog veel uitdagingen op de plank liggen, tonen diverse Afrikaanse landen jaar na jaar een sterke economische groei, zowel op vlak van export als op vlak van import. Ook het transport van temperatuur-gecontroleerde goederen zit duidelijk in de lift.

Lokale Afrikaanse regulering en administratie zijn vaak moeilijk te doorgronden en zijn gecompliceerd als het aankomt op het transport van perishables. Deze snel groeiende markt vraagt dan ook om een nichegerichte aanpak. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze nichemarkt en sterke lange termijnrelaties met onze lokale partners staan wij u bij in dit vaak complexe transport.

Geïnteresseerd? Zin om samen te werken?

Contacteer ons!

Snelheid en flexibiliteit

Als het gaat over cold chain is time management cruciaal. Door in te spelen op de digitalisering van de logistieke keten en door het aanduiden van één contact per klant verzekeren wij een snelle opvolging binnen het kortst mogelijke time frame.

Lees meer

Persoonlijke aanpak

Binnen het team van Lancaster Logistics voorzien we voor elke klant één vaste contactpersoon, die al uw dossiers van A tot Z beheert. Zo verzekeren we een nauwkeurige follow-up van uw goederen, die we continu monitoren zodat ze onder optimale condities hun eindbestemming bereiken.

Lees meer