Geconditioneerd transport naar Afrika

  Uw betrouwbare cool partner voor export naar Afrika

  Lancaster Logistics is gespecialiseerd in de export van geconditioneerde vrachten naar het Afrikaanse continent. Niet enkel tot in de haven, maar ook tot diverse in-land bestemmingen. We verschepen zowel diepgevroren voedingsproducten als verse- en gekoelde producten per reefer container op Afrika.

  Afhankelijk van de noden van uw voedingstransport staan wij u bij in door-to-door leveringen, cross trade verschepingen, multimodale transporten en stockage.

  Elk voedingsproduct vereist een specifieke behandeling, reefer setting, temperatuur en airflow. Ons team respecteert en monitort voor elke lading de nodige condities, en garandeert dat ze stabiel blijven gedurende de hele reis. Verder zijn we ook vertrouwd met de reglementering en documentatie die in dit vaak complexe continent vereist is voor uw perishables transport.

  Onze expertise

  Cold chain management

  Dankzij de keuze van de juiste partners garanderen wij al 20 jaar een betrouwbare service binnen deze nichemarkt. Het aanbod van onze diensten varieert van multimodaal transport tot tijdelijke stockage en manipulatie van goederen, inclusief alle documentatie die vereist is voor uw reefer transport naar Afrika.

  Lees meer

  Cold chain management met de juiste partners

  Diepgevroren voedingsproducten

  Lancaster Logistics ondersteunt het transport van diepgevroren voedingsproducten naar  Afrika. We hebben daarbij oog voor alle transportvereisten inzake perishables transport in deze regio, zoals specifieke behandeling, reefer setting, temperatuur en airflow.

  Lees meer

  Uw expert in wereldwijd reefer transport naar Afrika