Persoonlijke aanpak

  Binnen het team van Lancaster Logistics voorzien we voor elke klant één vaste contactpersoon, die al uw dossiers van A tot Z beheert. We geloven sterk in een persoonlijke aanpak en we investeren voortdurend in duurzame lange termijnrelaties met onze klanten en onze partners. We werken steeds op maat van uw specifieke logistieke noden en we stellen korte communicatielijnen voorop. Ons team zorgt voor een nauwkeurige follow-up van uw goederen, die we continu monitoren zodat ze onder optimale condities hun eindbestemming bereiken.

  Interesse? Zin in een samenwerking?

  Contacteer ons!

  Knowhow van lokale context en reglementering

  Lokale Afrikaanse regulering en administratie zijn vaak moeilijk te doorgronden, en zijn bovendien bijzonder gecompliceerd als het aankomt op het transport van perishables. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze nichemarkt en sterke lange termijnrelaties met onze lokale partners staan wij u bij in de behandeling van dit vaak complexe transport.

  Lees meer

  Snelheid en flexibiliteit

  Als het gaat over cold chain is time management cruciaal. Door in te spelen op de digitalisering van de logistieke keten en door het aanduiden van één contact per klant verzekeren wij een snelle opvolging binnen het kortst mogelijke time frame.

  Lees meer