Nieuws

Rebranding Lancaster Logistics

Rebranding Lancaster Logistics

In het kader van de recente acquisitie van Lancaster bvba en oprichting van Lancaster Logistics nv binnen de Remant Groep, kondigen wij u met gepaste trots het nieuwe logo aan van Lancaster Logistics met bijhorende website lancaster.remant.be. Dit is een onderdeel van de complete rebranding van de Remant Groep die begin dit jaar plaatsvond.

Lancaster, opgericht in 1996, is uitgegroeid tot een belangrijke referentie in het reefersegment op Afrika in het algemeen en West Afrika in het bijzonder en is dan ook een belangrijke strategische aanvulling op de huidige activiteiten van zowel Remant Africa Logistics als  Remant Cool Logistics. Bovenvermelde vennootschappen zullen rechtstreeks samenwerken om maximale integratie en synergie te waarborgen en hun expertise netwerk verder uit te bouwen.

Onze grootste prioriteit blijft een vlotte dienstverlening op maat. De rebranding staat ons toe ons verder te positioneren als betrouwbare en ervaren transport architects met een nichegerichte focus binnen de transportsector. Met het logo visualiseren we de architect in het centrum die de klant begeleidt, van en naar wereldwijde bestemmingen, veraf of kortbij.

Wij hopen dat u deze vernieuwing op prijs stelt en danken u van harte voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

Meer informatie nodig?

Contacteer ons